FOTO: null

Dječije pozorište Republike Srpske će svoje predstave prikazivati online na YouTube kanalu pozorišta, sa linkovima koji će biti postavljeni na zvaničnu Facebook stranicu i Twiter nalog.

U narednom periodu će biti prikazani snimci predstava, te je tako publika sinoć trebalo da pogleda "Crvenkapu", a sutra je prema planu "Ukradeni princ i izgubljena princeza", dok će u subotu, na Svjetski dan pozorišta, 27. marta biti izvedena predstava "Nismo svi letači". Sve predstave se mogu pogledati od 18 časova.

Predstave će biti aktivne sedam dana da bi se svim zainteresovanima omogućilo da ih pogledaju, nakon čega će biti uklonjene. "Ukradeni princ i izgubljena princeza" je predstava Živomira Jokovića, a ova klasična kineska bajka autora Dena Totera je zapravo tradicionalni kineski teatar. U predstavi između ostalih igraju Aleksandar Blanić, Đurđa Vukašinović, Dragan Vučić, Ana Anđelić, Svjetlana Andrić.

Repertoar ćemo dopunjavati, o čemu ćemo vas obavještavati. Pratite nas. Nacionalni teatar za djecu učiniće sve da u vremenu velike nevolje sačuvamo jedni druge i da budemo jedni drugima podrška.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )