FOTO: InfoBijeljina

Pokret "Uspješna Srpska" dokazao je da je stranka od riječi i da nudi konkretna rješenja za probleme na koje ukazuje, poručeno je večeras sa stranačke tribine u selu Amajlije kod Bijeljine.

Nosilac liste ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Zlatko Maksimović kaže da Pokret "Uspješna Srpska" zna koji su problemi mještana Amajlija i da ima rješenje za njih. 

"U narednom periodu moraju se desiti promjene i svi zajedno moramo učiniti da bude bolje i u Amajlijama, i u svim drugim selima i lokalnim zajednicama, a samim tim u cijeloj Republici Srpskoj. Samo tako će Srpska uspjeti", poručio je Maksimović, koji je i lider "Uspješne Srpske". 

Kandidati Pokreta "Uspješna Srpska" govorili su na večerašnjoj tribini i o problemu poplava koje su pogodile Amajlije i činjenici da nasip još nije izgrađen, a bilo je riječi i o poljoprivredi, sa akcentom na mljekarstvo i potrebu otvaranja mljekare u ovom selu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )