FOTO: null

Kandidat za gradonačelnika koalicije "Bijeljina pobjeđuje" Zlatko Maksimović poručio je da gradi budućnost na kvalitetnim temeljima i dobrim ljudima.

"Suparnička strana je u rasulu. Svjesni loše politike i neumitnog poraza, mnogi njihovi članovi me zovu i nude mi svoju pomoć i podršku. Ja im poručujem da ću primiti svakog dobrog i poštenog čovjeka, ali da na mojoj strani nema mjesta za loše ljude, nema mjesta za kriminalce i nesposobne", rekao je Maksimović na sinoćnjoj tribini SNSD-a u Balatunu. 

On je naglasio da samo domaćinskim odnosom i radom Bijeljina pobjeđuje. 

Predsjednik Gradskog odbora i nosilac liste kandidata za odbornike SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić osvrnuo se na neefikasnost i zloupotrebe gradske uprave, naročito kada je riječ o poljoprivredi i Agrarnom fondu. 

"Agrarni fond mora biti fond u pravom smislu te riječi, da poljoprivrednicima obezbijedi pomoć u proizvodnji, otkupu i plasmanu proizvoda, a ne poligon SDS-a za malverzacije i kupovinu glasova", rekao je Ćorić na predizbornim tribinama SNSD-a u semberskim selima Balatun i Brodac. 

Ćorić je poručio da SNSD neće dozvoliti da se iz sredstava Agrarnog fonda plaćaju izleti SDS-a ili "kojekakve nagrade za najgradonačelnika". 

"Nagrade za gradonačelnika ne mogu davati sumnjive nevladine organizacije. Nagraditi može samo narod i siguran sam da će u oktobru građani Bijeljine i Semberije povjerenjem nagraditi listu Saveza nezavisnih socijaldemokrata i kandidata za gradonačelnika Zlatka Maksimovića", poručio je Ćorić. 

Mještanima Balatuna i Broca predstavili su se kandidati SNSD za odbornike Skupštine grada Bijeljina - Danijela Đukin, Dimitrije Ivanić i Veselinka Nikić Petković, a svoju podršku listi SNSD-a i kandidatu za gradonačelnika Zlatku Maksimoviću dali su i poslanici u Parlamentarnoj skupštini BiH Milica Marković i Vojin Mitrović u Narodnoj skupštini Srpske. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )