FOTO: null

Zlatko Maksimović, kandidat za gradonačelnika Grada Bijeljina, posjetio je Klub dizača tegova "Bijeljina".

Tom prilikom, dr Zlatko Maksimović, je istekao da ovi momci godinama vrijedno, požrtvovano i izuzetno naporno treniraju, i zahvaljujući tome, su među najuspješnijim dizačima tegova u Bosni i Hercegovini, a Klub kome pripadaju smatra se jednim od najboljih u regionu.

Iako sport koji ovci momci treniraju u našem gradu još uvijek nije dobio popularnost koju zaslužuje, zahvaljujući ovim momcima mnoge medalje su stigle u naš grad, a Bijeljina je u regionu prepoznata kao jedan od rijetkih bosanskohercegovačkih gradova u kojem dizanje tegova ima svijetlu budućnost, a poznato je da je dizanje tegova izuzetno popularna sportska disciplina u svijetu danas.

Aleksandar Lukić, predsjednik Kluba dizača tegova Bijeljina, je ovom prilikom istakao da dosadašnja gradska vlast nije imala sluha i razumijevanja za potrebe ovog Kluba, te se ovom prilikom zahvalio dr Zlatku Maksimoviću na iskrenoj i velikoj podršci i pomoći pred polazak na tako važno takmičenje kao što je Svjetsko prvenstvo u dizanju tegova; koje se održava u Srbiji u gradu Knjaževcu, koji se inače smatra centrom ovog sporta ne samo u Srbiji nego i šire u regionu.

"Samo zahvaljujući sistematičnom radu, strpljenju i punoj posvećenosti treninzima, naši dizači tegova su obezbjedili norme za nastup na predstojećem velikom takmičenju, na koje idu ne samo da učestvuju nego i da osvoje medalju. U ovom momentu njihove ambicije i očekivanja su izuzetno velika, a sve što su do sada postigli daje im za pravo da imaju tako visoka očekivanja. Zato sam ja danas ovdje, kako bi im dao punu podršku i najavio da ću sponzorisati njihov nastup na pomenutom takmičenju kako bi mogli ispuniti svoje ambicije, a u naš grad sa Svjetskog prvenstva donijeli najsjajnija odličja. Neka im je sa srećom i neka imaju i fer i pošteno takmičenje." - istakao je dr Zlatko Maksimović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )