FOTO: null

Grad Bijeljina spreman je na svaku vrstu saradnje i podrške Pavlović banci i kompaniji “Slobomir”, izjavio je predsjednik Skupštine grada Dragan Đurđević.

"I ranije smo favorizovali ovu banku jer smatramo da je od velikog značaja za grad Bijeljinu. Mi smo tu, stojimo im na raspolaganju. Istina, za sada nam se niko od njih nije obraćao, jer vjerovatno imaju svoj način funkcionisanja", rekao je Đurđević Srni. 

On je naveo da je Skupština grada Bijeljina danas dala apsolutnu podršku odlukama gradske uprave o obezbjeđivanju garancije od Pavlović banke u iznosu od 500.000 KM. 

Đurđević, koji je i predsjednik Srpske radikalne stranke, izrazio je zadovoljstvo što Pavlović banka i kompanija "Slobomir" i dalje funkcionišu, te istakao da se nada da će raditi i ubuduće, te sarađivati sa gradom. 

"Imaju našu bezrezervnu podršku, i kompanija i gospodin Pavlović, kao njen vlasnik", rekao je Đurđević i naglasio da je povjerenje u ovu finansijsku instituciju ogromno.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )