FOTO: subotica.com

Slučaj na imanju porodice Vila iz Jutrogošte kod Prijedora dovodi u pitanje opšte poznati stav od davnina da se mačke i psi nikako ne slažu.

Naime, maca već nekoliko mjeseci pored svog jednog mačeta, doji i sedam kučića.

Vile nam objašnjavaju kako je došlo do ove situacije koja  ostavlja u čudu sve koji joj svjedoče.

– Prvo se prije oko dva i po mjeseca omacila maca, a u isto vrijeme i jedna kuja koja je bila bolesna tada i nije dojila kučiće. Srećom maca je prihvatila da doji njenih četvoro kučića i od tada, kada je preuzela da ih hrani, to radi sve do sada. Pored njih macu doji njeno jedno mače koje je jedino preživjelo od njih troje. I svima su im se u dojenju pridružili i kučići od naše druge kuje, pa ko šta uhvati – objašnjavaju Vile.

Macu sada doji jedno njeno mače i sedam kučića od dvije kuje.

Vile smatraju da će ih maca uskoro sve odbiti od dojenja.

– Kada ona naiđe dvorištem oni joj pritrče i doje je kada ona legne na zemlju, ali u posljednje vrijeme ih pusti malo da sisaju pa skoči na ogradu jer oni ne mogu za njom i samo je gledaju sa zemlje – pričaju domaćini.

Vile ističu da je slika mace i kučića nešto najljepše što se može vidjeti i poručuju da mnogo vole životinje. Oni navode da su dva muška psića poklonili, ali da i pored toga sada imaju 11 pasa i pet mačaka zbog čega će za sedam štenaca uz pomoć azila koji se bavi udomljavanjem pasa, pronaći nove vlasnike.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )