FOTO: null

Na tradicionalnoj lovačkoj večeri koju je i ove godine organizovalo Lovačko udruženje „Semberija“ u svečanom salonu „Exkluziv“ okupilo se više stotina lovaca iz Semberije i šire regije.

Ovo je prilika da se posle uspješne lovne sezone sumiraju rezutati rada udruženja i zacrtaju novi planovi za narednu sezonu, kaže za naš portal Vasilije Savić predsjednik LU „Semberija“. Uz napomenu da je bezbjednost u lovu na prvom mjestu, rukovodstvo ovog udružena nastoji da svake godine unese što veći broj divljači u loviše kojim gazduje. 

Simeunović Miodrag predsjednik LU „Dubrava“ Zabrđe kaže za portal InfoBijeljina da lov nije samo ubijanje divljači, nego je lov prvenstveno širenje drugarstva, vidika, razmjena iskustava, a sve u cilju zaštite divljači i održavanje njene populacije na istom ako ne i u većem broju. 

Ovom skupu uz goste iz gradske uprave, javnog i društvenog miljea garda Bijeljina bio je prisutan i Savo Minić predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske. Minić ima samo riječi hvale za ovo sembersko udruženje. Kaže da Savez stoji iza svih akcija ovog udruženja i da će u narednom periodu imati njegovu punu podršku.

Uz bogatu tombolu u kojoj su prve nagrade bile dvije lovačke puške i dobru večeru, lovačke priče su se vodile do ranih jutrnjih časova.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )