FOTO: InfoBijeljina

Od kada se sinoć u Bijeljini pročula vijest da je u našem gradu uplaćen loto-listić zahvaljujući kojem je neko postao milioner, ne prestaju nagađanja o tome ko bi mogao biti taj srećnik ili srećnica.

Odmah su počela nagađanja, a nastavljena su i jutros, pa se o loto-dobitku pričalo u kafanama, pa i marketima, u šta su se uvjerili i reporteri portala InfoBijeljina."Onaj što je dobio loto, i ne treba da se javlja, što moramo znati ko je... Ne znam koliko će mu država uzeti poreza, pa da uzme 200.000 ili 300.000,  ali opet njemu će ostati milion. Baš je srećnik. Poslije toliko godina loto sedmica opet u Bijeljini", rekla je jedna žena u marketu.Jutarnja kafa ove subote nikada više nije bila opisana kao "razgovoruša“. Možda i ne postoji osoba koja nije komentarisala dobitak loto sedmice od sinoć i činjenicu da je jedan, od dva srećna dobitnika, svoj listić uplatio baš u našem gradu. 

Reporter portala InfoBijeljina je na jednom uplatnom mjestu danas sreo starijeg sugrađanina koji je sastavljao listić kako bi okušao sreću. On nam se povjerio da je jednom prilikom osvojio "šesticu".Ipak, pitanje je da li je dobitnik "sedmice" Bijeljinac ili Bijeljinka, ili je možda dobitnu kombinaciju sastavio stanovnik nekog drugog grada, a uplatio ga u Bijeljini. U svakom slučaju, ne može niko da se ne zapita ko se probudio kao milioner.


Dejan Lazarević, u izjavi za portal InfoBijeljina, kaže da se konačno pojavila lijepa vijest u moru ružnih koje slušamo svaki dan.

"Čini mi se da je i neka velika loto premija bila izvučena u našem gradu prije par godina. Kako god, imamo još jednog milionera u gradu. Nadam se da je ovaj novac došao u ruke nekome ko stvarno zaslužuje, ko je kao i većina sastavljao kraj s krajem.  A u svakom slučaju promijeniće mu život nabolje. I od sada ću redovno da kupujem srećke i igram loto. Pa, nikad se ne zna", kaže kroz osmijeh Dejan.Podsjetimo, prema najnovijem izvještaju Državne lutrije Srbije, u 24. kolu igre na sreću loto sedmica iznosila je 750.000 evra. Sedmica je izvučena i loto listić je uplaćen u Bijeljini, a kombinacija koja je iznjedrila dobitnika glasila je: 5, 8, 13, 23, 24, 32, 38. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )