FOTO: FK Partizan

Vječiti fudbalski derbi, 158. po redu, završen je podjelom bodova, a po ko zna koji put poslije meča u centru pažnje su sudije.

Partizan je vodio u Humskoj, bio je bolji od aktuelnog prvaka Srbije i učesnika Lige šampiona, a onda je arbitar Danilo Grujić priznao pogodak Ričmonda Boaćija i razbjesnio sve u crno-bijelom taboru.

Položaj kamere je bio takav da sa sigurnošću ništa ne može da se tvrdi, ali je utisak da je lopta zaista prešla gol liniju.

"Mislim da je lopta ušla u gol, ali niko ne može da bude siguran bez te ključne kamere. Zaboravite na ovaj ugao iz koga djeluje da je ušla pola metra. Optička varka," rekao je nekadašnji internacionalni sudija Radivoje Raka Đurović za SOS kanal.

Vječiti derbi završen je neriješenim rezultatom, a revoltiran odlukom sudija da priznaju pogodak golman Partizana Vladimir Stojković je izjavio "da ga je sramota i da će da se odrekne srpskog pasoša."

Ubrzo je stigao odgovor sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele, koji je između ostalog poručio da je "Stojkovićevo ponašanje za psihijatriju."

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )