FOTO: InfoBijeljina.com

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je Dom zdravlja Lopare za izuzetne zasluge u organizovanju, sprovođenju i pružanju medicinske pomoći, spasavanju ljudskih života, kao i svaki drugi vid podrške i ulaganja herojskih napora u borbi protiv pandemije KOVID-19 povodom 9. Januara Dana Republike Srpske Medaljom zasluga za narod.

Medalju je na svečanosti u centru Vlade Republike Srpske uručio ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić.

Direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković zahvalio je svim zaposlenim u ovoj zdravstvenoj ustanovi koji su dobitnici ovog vrijednog priznanja i istakao da priznanje znači mnogo ali i podstrek za dalji rad u borbi protiv korona virusa.

„U opštini Lopare nije bilo zaraženih korona virusom do 1 jula prethodne godine, krajem novembra smo imali povećan broj zaraženih ovim opakim virusom, a već početkom ove godine situacija na području naše opštine je stabilna na zadovoljstvo svih nas“, rekao je Nešković.

Predsjednica Cvijanović Medaljom zasluga za narod odlikovala je sve Domove zdravlja u Srpskoj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )