FOTO: srpskainfo.com

Obdukcijom je utvrđeno da je B.S, učesnik tuče u Tojšićima kod Kalesije, u kojoj su on i B.H. napali Mumina Korajca (23), bubnjara grupe “Lapsus bend”, umro prirodnom smrću, saznaje Srpskainfo.

Nesvakidašnja tragedija dogodila se juče poslijepodne, a policija pokušava da sklopi mozaik kako bi se utvrdile tačne okolnosti onoga što se dogodilo.

Prema dostupnim informacijama, dvojica muškaraca, B.H. (62) i B.S. (60), nakon kraće svađe letvama su počeli da tuku Korajca.

Napadači su bubnjara sreli u Tojšićima, a nakon napada se pogoršalo zdravstveno stanje napadača B.S, koji je ubrzo preminuo u lokalnoj bolnici.

Armin Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzla, izjavio je ranije da tužilac nije izlazio na mjesto događaja, ali da je zatražena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

– Obzirom da tužilac nije bio na mjestu uviđaja, čekamo izvještaj iz policije nakon čega će biti donesena odluka o daljim radnjama postupajućeg tužioca u ovom slučaju – objasnio je Arnautović za Srpskainfo.

Menadžer grupe Bojan Novokmet je rekao da je Korajac dao izjavu u policiji i da je potresen zbog čitavog slučaja.

– Istraga je utvrdila da je u pitanju prirodna smrt, žao nam je zbog čitavog događaja, rekao je kratko za InfoBijeljina Bojan Novokmet, menadzer Lapsus Band-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )