FOTO: InfoBijeljina

Na današnjoj 14. sjednici Skupštine Grada Bijeljina, odbornik Kluba SNSD Zlatan Lazarević rekao je da je ubuduće najbolje da odbornici ne postavljaju ni pitanja ni inicijative, s obzirom da se stiče utisak da to rade bespotrebno, jer Gradonačelnik i Gradska uprava ne realizuju nijednu usvojenu inicijativu.

"Smatram da imam nekoliko dobrih inicijativa, međutim, sada neću nijednu podnijeti. Zašto? Koliko smo svi mogli da vidimo u prethodnom periodu, odbornici Skupštine Grada podnose inicijative koje budu prihvaćene i na tome se sve završava. Nakon određenog vremena upućuju pitanja i rijetko dobiju odgovore na iste, a inicijative i dalje ostaju "mrtvo slovo na papiru". Da li je potrebno da podnesemo inicijativu zbog ignorisanje inicijativa?", uputio je Lazarević neformalno pitanje u diskusiji po tački Dnevnog reda - Odbornička pitanja i inicijative i dodao da ne može više tako da se funkcioniše po ovom pitanju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )