FOTO: null

Zbog nesavjesnog izvođenja radova na izgradnji kanalizacije u Bijeljini danas je oštećen dalekovod, a sanacija kvara dovela je do jednočasovnog zastoja u snabdijevanju potrošača električnom energijom, saopšteno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

U bijeljinskoj Ulici Vojvode Petra Bojovića u 12.30 časova došlo je do oštećenja 35 kilovoltnog dalekovoda, a zbog sanacije kvara bez struje su bili potrošači koji se snabdijevaju sa 10 kilovoltnih dalekovoda "Raskršće dva", "Filip Višnjić", "Pučile", "Patkovača" i "Gvozdevići". 

"I ovom prilikom apelujemo da sva pravna i fizička lica koja izvode radove u blizini elektro-energetskih objekata pažljivo rade ili da nam se obrate za konkretnu pomoć da bi se izbjegle neželjene posljedice", navodi se u saopštenju. 

Iz "Elektro-Bijeljine" su nedavno upozorili i da su neodgovorni pojedinci u posljednje vrijeme nesmotreno kidali elektro-mrežu prilikom sječe svojih šuma, a zatim se sami i neovlašteno penjali na stubove u želji da intervenišu na energetskim objektima, što je nanijelo velike posljedice po snabdijevanje električnom energijom. 

Građanima je upućen apel da se za svaki kvar obrate nadležnoj poslovnici "Elektro-Bijeljine" da bi adekvatno reagovali. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )