FOTO: mondo

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u drugi krug kvalifikacija za Svjetski kup 2019. u Kini, ali će utakmica u Novom Sadu protiv Njemačke odlučiti o tome sa koje pozicije i sa koliko pobjeda će izabranici selektora Aleksandra Đorđevića proći u narednu rundu.

Srbija do sada ima četiri pobjede i jedan poraz, koji je doživjela upravo od selekcije Njemačke, koja je na prvoj poziciji u grupi G sa 5-0.

Krajem februara u Frankfurtu je bilo 79:74 za Njemačku, tako da Srbija sada želi pobjedu veću od pet razlike kako bi ovaj dio takmičenja završila na prvom mjestu.

Njemačka ima odlično izbalansiran tim, bez mnogo otkaza i povrijeđenih igrača, koje predvodi bek NBA ekipe Atlanta, Denis Šreder, najbolji igrač ovog sastava.

Dobra igra koju su naši košarkaši pružili protiv Gruzije u prošlom kolu obećava da će publika u Novom Sadu i gledaoci RTS-a uživati u dobroj košarkaškoj predstavi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )