FOTO: InfoBijeljina

Ognjen Kuzmić uspješno je danas operisan u Urgentnom centru u Beogradu, čiji je ljekarski tim hirurški sanirao teške maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz Košarkaškog kluba "Crvena zvezda".

U saopštenju objavljenom na sajtu kluba navodi se da je ta operacija bila neophodna da bi polomljena gornja vilica i ostale kosti lica bili vraćeni u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Kuzmić može nesmetano da diše. 

Ognjen Kuzmić i dalje je stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo liječenje i oporavak u skladu su sa planovima ljekarskog tima koji brine o njemu. 

Košarkaški klub "Crvena zvezda" nastaviće blagovremeno da obavještava javnost o zdravstvenom stanju košarkaša, navodi se u saopštenju. 

Košarkaš "Crvene Zvezde" i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se 14. jula dogodila u Ramićima na putu Banjaluka-Prijedor. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )