FOTO: null

Sergej Trifunović ostao je bez uloge u novom filmu „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice, saznaje Kurir. Glumac i proslavljeni reditelj su se tokom snimanja nekoliko puta svađali.

Zato je Kusta, nakon što je snimio više od pola filma, promijenio scenario i odlučio da ostvarenje u kom, pored njega, glavnu ulogu tumači Monika Beluči, prođe bez jedne od najvećih regionalnih glumačkih zvijezda!

- Sergej je poznat kao glumac koji pravi probleme rediteljima s kojima sarađuje na filmu i u pozorištu. Njegov običaj je da improvizuje i sam režira svoj lik. Kusturica je jedan od reditelja koji takvo ponašanje ne toleriše. Smatra da je posao glumca da sluša tokom snimanja i da se ne meša u njegov posao - kaže izvor Kurira blizak reditelju koji je za svoje filmove dobio dvije Zlatne palme u Kanu.

Inače, i Sergej je u novom Kustinom ostvarenju snimao scene sa svjetskom ljepoticom Monikom Beluči, za koju je rekao da muški bije i da je mogao zbog nje da strada.

- U biografiji je moglo da mi stoji da mi je Monika Beluči isterala oko - rekao je svojevremeno Trifunović.

Kako za sada stvari stoje, publika neće biti u prilici da vidi Trifunovićeve i Monikine scene, osim ako reditelj i glumac ne riješe nesuglasice, pa se Kusta predomisli i vrati Sergeja u film.

Novinari Kurira su kontaktirali Sergeja, koji prvo nije htio da ih sasluša, a onda, nakon što je čuo pitanje, samo je prokomentarisao:

- Potpuno nebitno šta je tema! Nije kulturno od vas da me to pitate. Hvala vam što brinete, rasplakaću se, ali nemojte me više zvati - poručio je Trifunović.

Kusturica je ostao nedostupan za komentar jer je najavio da će nakon Kustendorfa imati još nekoliko dana snimanja filma, koji bi premijeru trebalo da ima na Kanskom festivalu.

Za sada je nepoznato hoće li Trifunovića zamijeniti neko od kolega ili će njegov lik trajno biti izbrisan iz filma.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )