FOTO: null

BIJELJINA - Gradski menadžer u Bijeljini Miloš Stevanović podnio je danas krivičnu prijavu protiv nepoznatog izvršioca koji je proteklog vikenda otrovao pse i mačke na užem gradskom području, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Došli smo do saznanja da je otrovan čak i njemački ovčar u privatnom dvorištu, a posjedujemo i snimke koji su vrlo uznemirujući", naveo je Stevanović i dodao da će protiv onih koji su to uradili biti preduzete oštre mjere. 

On je najavio da će u ovom slučaju zatražiti reagovanje policije i tužilaštva. 

"Apelujem da počinioci prestanu da truju pse i da se sami prijave jer neće biti dozvoljeno da se ovako ophode prema životinjama", rekao je Stevanović i pozvao građane koji imaju informacije o počiniocima da se jave nadležnim službama i dostave podatke. 

Prema riječima Stevanovića, Gradska uprava Bijeljine privela je kraju tenderski postupak za ponovno uspostavnje azila za pse lutalice u gradu, a svi koji dokažu ujed psa u proteklom periodu dobiće odštetu od Gradske uprave.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )