FOTO: null

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno. Poslije podne se očekuju padavine sa juga koja će krajem dana i u noći na srijedu zahvatiti cijelu zemlju.

U Bosni će padati susnježica i snijeg, a u Hercegovini kiša. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –8 i –2°C, na jugu zemlje od 1 do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između –1 i 4°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

Srijeda: U Bosni i Hercegovini oblačno. U Hercegovini kiša. U Bosni ujutro susnježica i snijeg. Tokom dana porastom temperatura zraka u nizinama će padati i kiša koja će ponovo krajem dana preći u snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine. U sjevernim područjima sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u ostatku zemlje južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 2°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu zemlje od 8 do 12°C.

Četvrtak: U Bosni i Hercegovini oblačno. Prije podne u Bosni slab snijeg, a u Hercegovini slaba kiša. U noći na petak smanjenje oblačnosti. Vjetar slab. Prije podne sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u drugoj polovini dana u skretanju na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –6 i –1°C, na jugu zemlje od 2 do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između –1 i 3°C, na jugu od 6 do 10°C.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )