FOTO: rts.rs

Srpski evroligaš Crvena zvezda gostuje večeras u Tel Avivu slavnom Makabiju u meču 12. kola Evrolige. Utakmica počinje u 20.05.

Crveno-bijeli posle nekoliko dana odmora i prilike za normalan trening i rad, pakleni decembar u kojem će odigrati ukupno deset mečeva započinju u dvorani "Menora Mivtačim".

Pred ovaj duel Zvezda je na skoru 4-7, dok je domaćin Makabi nešto lošiji i ima 3-8.

Ipak, to ne zavarava trenera srpskog tima Sašu Obradovića.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja ne zaslužuje da se nalazi tu gdje jeste trenutno. Izgubili su nekoliko utakmica na samom kraju, na jednu loptu. Tim koji je napravljen u najmanju ruku da bude u TOP 8, sada su i kompletni. Di Bartolomeo i Omri Kaspi su se vratili u tim. Glavna poluga tima je svakako bekovska linija u kojoj su Vilbekin, kao jedan od najboljih plejmejkera Evrope, Ilajdža Brajant i Doson", rekao je Obradović uoči meča i dodao:

"Mogu da dobiju svakoga, daću primjer utakmice sa Žalgirisom, način na koji su ih pretrčali i brzo dolazili do realizacije. To je sigurno jedan od ključeva - kontrola u igri i balans koji moramo da pronađemo", zaključio je trener Zvezde.

Duel između Makabija i Crvene zvezde igra se od 20.05.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )