FOTO: rts.rs/EPA

Utakmicama u grupama E, F, G i H nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona, a u derbiju večeri sastaju se Lajpcig i Pari Sen Žermen. Duel u Njemačkoj na programu je od 21 sat uz direktan prenos na RTS1.

Repriza polufinala prošlogodišnjeg takmičenja, u kojem je francuski šampion bio ubjedljiv 3:0, mogla bi da bude i odlučujuća u borbi za plasman u nokaut fazu.

I Lajpcig i PSŽ su doživjeli poraze od Mančester junajteda i imaju po tri boda, pa će se između njih voditi borba za drugo mjesto koje vodi u osminu finala.

Trener njemačkog kluba Negelsman je po mnogima najperspektivniji stručnjak u Evropi i sigurno će bolje spremiti utakmicu protiv tima koji je oslabljen povredama najboljih igrača.

U timu "svetaca" neće biti Nejmara i Kilijana Mbapea, pod znakom pitanja su još neki važni igrači, a slična situacija je i u ostalim mečevima današnjeg programa, ali zbog problema sa koronavirusom.

Od 18.55 spomenuti Junajted gostovaće u Istanbulu kod Bašakšehira, dok će Zenit u Sankt Peterburgu dočekati Lacio.

U terminu od 21.00 igra se još pet mečeva, a zanimljivo će biti u Barseloni, gdje Dinamo Kijev pokušava da "skrpi" ekipu posle nekoliko slučajeva pozitivnih nalaza na kovid 19.

Sastaju se još Čelsi – Ren, Klub Briž – Borusija Dortmund, Ferencvaroš – Juventus i Sevilja – Krasnodar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )