FOTO: null

Crvena zvezda je na Turniru prijateljstva podigla trofej, dokazala da ima sjajnu generaciju, ali i budućnost kada je u pitanju struka.

Ognjen Koroman je na igrače preneo pobednički mentalitet, njihov talenat i kvalitet stavio u službu tima, a rezultat je šampionski pehar.

– Pre svega želim da čestitam igračima na besprekornoj borbi. Od prvog dana su igrali na najvišem nivou. Ozbiljno smo se spremali za ovaj turnir i zasluženo osvojili trofej. Mnoge ekipe na turniru su tražile alibi u činjenici da nisu kompletne. Nama je nedostajao najbolji igrač generacije Luka Ilić, biser srpskog fudbala. Takođe nikada nisam spomenuo da smo ovde i bez dva povređena igrača. Ali, pružili smo maksimum sa snagama sa kojima raspolažemo i zasluženo slavili.

Koliko vam znači trofej Turnira prijateljstva u konkurenciji najboljih juniorskih ekipa u regionu?

– Mnogo, njegov značaj je veliki za klub, ove momke, naravno i mene. Ova pobeda je još jedna odskočna daska za fudbalske karijere ovih momaka. Verovali smo da možemo do trofeja, spremali se i osvojili – istakao je Ognjen Koroman.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )