FOTO: InfoBijeljina

Prva konvencija Pokreta za Bijeljinu od dana osnivanja, održana je večeras, u prepunoj kongresnoj Sali Hotela „Drina“. Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović je podsjetio da je danas 432. dan kako postoji Pokret za Bijeljinu.

- Sve ovo vrijeme radimo jako i snažno za narod i prisutni smo na cijelom području Semberije. Do sad smo održali više od 35 sastanaka Glavnog odbora i brojne aktivnosti na terenu, a najaktivnija smo partija na društvenim mrežama. Imamo više od 1. 000 članova, a želja nam je smo konstantno dostupni javnosti kako bi vidjeli sve ono što radimo. Konvenciju smo organizovali sa ciljem da građanima Bijeljine pokažemo da smo jaka politička partija i da na predstojeće lokalne izbore izlazimo samostalno. Nećemo biti dio nikakvih cenzus koalicija, jer imamo snagu, hrabrost i dobre ljude. Sigurni smo da ćemo ostvariti dobre rezultate i očekujemo da ćemo imati četiri do pet odborničkih mandata, rekao je Mitrović.

Image may contain: 7 people, including Mitrovic Milenko and Sladjana Lekic, people smiling

On je dodao da su spremni da, nakon slave koju će obilježiti u maju iduće godine, razgovaraju o podršci za nekog od kandidata za gradonačelnika, a uslov za to će biti da prihvati 10 tačaka Pokreta za Bijeljinu, tačnije, 10 tačaka za bolju Bijeljinu, naglasio je Mitrović.

Image may contain: 10 people, people smiling, crowd and indoor

Na pitanje, kom kandidatu će dati podršku, pozicije ili opozicije, Mitrović je rekao da imaju dobar odnos sa svim političkim partijama.

- U Bijeljini smo u vlasti i dio koalicije, a podržavamo sve ono što radi ova koalicija za dobrobit građana. Pokret za Bijeljinu želi bolji život građana Bijeljine, a to je iskazano kroz 10 tačaka naše partije sa kojim ćemo upoznati građane. Onaj ko to prihvati, mi smo spremni da ga podržimo, poručio je Mitrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )