FOTO: Avaz.ba

Nakon što je objavljen video snimak koji je nastao u Busovači, a na kojem se Almir Rizvić te jedan policajac raspravljaju o visini novčane kazne jer su koza i ovca ušle u komšijino dvorište, sinoć je policija opet kaznila Rizvića.

KrEnuo je u grad, a policija za njima i to pod rotacijama. Nakon što je stao, kako kaže, rekli su mu da nije bio vezan iako je bio vezan.

– To je kolega od onog policajca sa snimka. Rekli su mi da nisam bio vezan dok su oni vozili za mnom i opet mi napisali kaznu od 100 maraka. Nema smisla. Ništa nisam uradio – kaže Rizvić.

Podsjećanja radi, juče je Rizvića komšija prijavio policiji. On je ispričao da mu je policajac rekao da će mu pisati kaznu od 50 KM te da u roku od osam dana može platiti 25.
– Taj policajac mi je dao da potpišem prazan prekršajni nalog. Ja sam potpisao, da bi na kraju rekao da će mi kazna biti 100 maraka, pa sam tražio da se to sudski riješi. Na kraju je pocijepao nalog, jer nije znao po kojem članu zakona da me kazni. Poslije mi je došao prekršajni nalog od 200 KM, da sam tog policajca ometao u službenoj radnji, pa to je smiješno. Sreća pa sam sve snimio. Ne bježim od kazne, moja ovca i koza su ušle u komšijino dvorište i ja ću platiti kaznu za to, ali ovaj policajac mi je fino rekao da je kazna 50 maraka, da bi je poslije povećao i na kraju mi je poslao poštom prijavu da sam ga ometao. Već sam ga tužio zbog toga. Inače ja s njima imam nekoliko tužbi koje sam dobio – pojasnio je Rizvić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )