FOTO: null

Širom Republike Srpske, stručnjaci su zabilježili gotovo 25% manje smijeha nego u istom kvartalu prošle godine. Glavni razlog je, kako kažu, to što više ništa ne „pali“.

Iz tog razloga, Jelen Pivo i Antikulturni teatar Alija Sirotanović došli su na ideju da u Vaš grad dovedu  „KOMEDIJU NA PIVSKI POGON“ i da na taj način konačno „zapale“ publiku i poboljšaju podatke o zabilježenim količinama smijeha.

Aktovci, uz malu pomoć specijalnog gosta Miroslava Đorđevića (finalistu popularne emisije Audicija na PINK TV) obećavaju dobar provod ivrhunsko pivo ali ipak savjetuju da se “Za sve obavijesti o indikacijama i mjerama opreza, posavjetujte se sa vašim omiljenim konobarom.”

Jelen Stand Up karavan kreće iz Banjaluke, i to iz Jelen Puba Mala Skadarlija u petak 22. maja, nakon čega će, na pivski pogon, proći kroz Bijeljlinu, Doboj, Gradišku, Istočno Sarajevo, Trebinje a svoju misiju završava u Prijedoru 9. jula. 

Više informacija o lokacijama i datumima na www.facebook.com/sirotanovici.

28.5.2015, Jelen Pub, Bijeljina



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )