FOTO: null

Ušla je u Jelisejsku palatu kao prva dama Francuske u velikom stilu. Oblak prašine koju je podigla Brižit Makron ne jenjava - od godina do mode, kratkih suknji, tankih nogu, haljina, kožnih pantalona i bajkerskih čizama koje forsira- ova žena stalno je na meti francuskih medija. Tamošnji ekonomisti sada su izračunali da ona godišnje troši oko 200.000 evra na oblačenje.

Kada kog pogledate bračni par Makron možete primetiti da su skladno obučeni, a prva dama Francuske ne izlazi na dužnost i bez prikladne šminke i frizure. 

Upravo zato svrstavaju ih i na listu najatraktivnijih parova na svetskoj političkoj sceni, a francuski mediji došli su do podatka da to njihovu državu košta 5.200 eura mesečno.

Zanimljiva je činjenica i da se iz proračuna izdvaja 278.750 eura godišnje za stil i izgled prve dame, Bridžit Makron, dok njen suprug Emanuel, troši - 440.000 eura godišnje za oblačenje.

"Uvek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju decu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Tako sam navikla, ne mogu drugačije", priznala je Bridžit u prošlogodišnjem intervjuu za magazin "Elle".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )