FOTO: InfoBijeljina.com

Snijeg koji od danas neprestano pada u Bijeljini napravio je brojne probleme svim učesnicima u saobraćaju. Tako je večeras došlo i do kolapsa u semberskim selima koja se nalaze na putnom pravcu prema Brčkom, javlja reporter InfoBijeljina.

Oko 20 kamiona stoji na uzbrdici u Dragaljevcu, a naš reporter koji se nalazi tamo kaže da kamioni već sat vremena stoje u koloni, a da je trenutno samo slobodna lijeva traka, pa tako automobili i obilaze kolonu i nastavljaju put ka Bijeljini. 

Na ovom putnom pravcu nisu blokade samo u Dragaljevcu. Čitaoci nam javljaju da je kolaps i u Čađavici, Ljeljenči, jer kamioni zbog snijega i klizavog kolovoza ne mogu da idu uzbrdo.

"Snijeg koji intezivno pada otežava odvijanje saobraćaja na većini puteva u RS. Posebnu pažnju skrećemo na puteve u višim planinskim predjelima i preko prevoja gdje na kolovozu ima snijega i poledice", poručuju iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Savjetuju vozačima na svim putnim pravcima maksimalno opreznu  vožnju, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )