FOTO: pixabay

Istaživanje koje je provo brend Lelo UK (za izradu seks-igračaka) pozabavilo se otkrivanjem povezanosti između seksualnog života i izbora zanimanja, a rezultati su pokazali pripadnici kojih profesija imaju najbogatiji, a kojih najsiromašniji seksualni život.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena, a rezultati pokazuju da se najviše seksaju farmeri.

Njih čak 33 posto izjavilo je da ima seksualne odnose najmanje jednom dnevno. Odmah iza njih našli su se arhitekte od kojih se 21 posto seksa najmanje jednom dnevno, a treći na listi su frizeri sa 17 posto. Na listi osoba koje se najviše seksaju nalaze se osobe zaposlene u oglašavanju te advokati i učitelji.

Loše vijesti dobili su novinari od kojih svaki peti tvrdi da se seksa samo jednom mjesečno.

Nije lako ni advokatima koji su se pokazali kao osobe koje je najteže zadovoljiti, te je 27 posto njih priznalo da glume orgazam svaki put kad imaju seksualni odnos.

“Unutar svake profesije postoje određene sličnosti, no bitno je uzeti u obzir da postoje brojne individualne razlike koje utiču na ljudsku seksualnost. Svakako, očekivali smo da će postojati neki trendovi, na primjer količina fizičke aktivnosti kod farmera za razliku od nekoga ko se bavi kancelarijskim poslom, koji utiču na količinu fizičke spreme i energije. Faktori životnog stila koje nam naš posao nameće imaju veliki uticaj ne samo na seksualne aspekte naših života, već i na kvalitetu života generalno”, objasnila je Kate Moyle iz Lelo UK.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )