FOTO: null

Marinko Mirković, pedesetdvogodišnji radnik ,,Pošta Srpske,, uhapšen je danas nakon što mu je na radnom mestu pronađeno oružje i municija, saznaje Srna.

Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, pre hapšenja izvršila pretres kuće, pomoćnih objekata i prostorija na radnom mestu u banjalučkom centru za poštanski saobraćaj.

Policija je pronašla automatsku pušku, pištolj marke "CZ", okvire za automatsku pušku, četri ručne bombe M75 i oko 370 komada municije različitog kalibra.

Tokom pretresa pronađena je i veća količina garderobe, obuće, upaljača, alkoholnog pića, za koje se sumnja da su predmet krivičnog dela nedozvoljena trgovina, i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U toku je kriminalistička obrada, a sve dalje radnje i mere prema uhapšenom policija će preduzimati po instrukcijama postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )