FOTO: srpskainfo.com

U najužem izboru za novog ministra trgovine i turizma Republike Srpske nalaze se tri kandidata Demosa, saznaje Srpskainfo.

Nakon što je ministarka Dragica Kovač podnijela ostavku, kao prvi potencijalni kandidat pojavio se Krešimir Štranjgar iz Laktaša, a potom i Suzana Gašić, diplomirani pravnik iz Prijedora.

– Treći mogući kandidat je Miloš Bukejlović iz Doboja, a sve će se znati za dva do tri dana. U ovom trenutku, najviše šansi ima gospođa Gašić – tvrdi odlično obavješeten izvor Srpskainfo.

Predsjednik Narodne skupštine RS i predsjednik Demos Nedeljko Čubrilović najavio je ranije da će na narednoj sjednici Narodne skupštine RS biti razmatran i prijedlog ostavke ministarke trgovine i turizma u Vladi Srpske Dragice Kovač. Šesta redovna sjednica parlamenta je zakazana za 17. septembar.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da mjesto ministra trgovine i turizma pripada Demosu i da će ta stranka dati svoj prijedlog nakon ostavke Dragice Kovač na ovu funkciju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )