FOTO: null

Zbog snijega koji u bijeljinskoj regiji dostiže visinu od 15 centimetara saobraćaj se odvija usporeno. Od jutros se dogodio i veći broj saobraćajnih nezgoda na području grada.

"Do 14.00 časova na području našeg grada dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, od kojih su većinom sa manjom materijalnom štetom. Apelujemo na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu te da poštuju propise", rekli su za InfoBijeljina u Policijskoj upravi Bijeljina. 

Pored ovih, saznajemo da su se dogodile još tri nezgode za koje nije policija obavještena, te uviđaj nije ni rađen. Brojne grupe na fejsbuku i viberu stalno izvještavaju i dojavljuju o problemima na putu, te dokumentuju i brojnim fotografijama području Semberije i Majevice (foto možete vidjeti u našoj galeriji). 

Ranije su iz preduzeća "Bijeljina-put" izjavili da su putevi na području Semberije prohodni.

"Na čišćenju puteva od snijega od noćas je 15 ekipa koje već treći put prelaze cijelu mrežu saobraćajnica od Bijeljine prema Brčkom i Loparama, kolovozi su očišćeni i posuti abrazivnim materijalom", rekao je direktor ovog preduzeća Nemanja Tolj. 

U Bijeljini je u 7.00 časova izmjereno minus osam stepeni, visina snijega je od pet centimetara u gradu do 15 centimetara na području Lopara i prevoja Banj Brdo na putu ka Tuzli. 

Snježne padavine prognozirane su do kraja nedjelje. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )