FOTO: null

U subotu, u organizaciji karate kluba "Jion - Peb" iz Bihaća, održan je prvi karate kup prijateljstva “JION - PEB 2018“. U konkurenciji oko 800 učesnika, iz osam zemalja, takmičari UNSU kluba iz Bijeljine ostvarili su fantastičan rezultat osvojivši čak pe

"Na turniru su nastupali naši kadeti i kadetkinje, juniori i seniori. U deset nastupa, u veoma jakoj konkurenciji u svim kategorijama rezultat koji su postigli i sam način njihovih nastupa odlična su uvertira pred nastup u Sofiji na Karate 1 Youht league - kvalifikacionom svjestkom kupu za plasman na Olimpijske igre za mlade koje se ove godine održavaju u Buenos airesu", rekao je trener Goran Ivković.

Zlatne medalje u Bihaću su osvojili: 

»» Anđela knežević, borbe pojedinačno, ml. kadetkinje [-39] 

»» Sara Kalajdžić, borbe pojedinačno, kadetkinje [-47] 

»» Dajana Kalajdžić, borbe pojedinačno, seniorke [+68] 

»» Saša Nedić, borbe pojedinačno, juniori [76+] 

»» Saša Nedić, borbe pojedinačno, seniori [84+]

Bronzane: 

»» Aleksandar Ivković,borbe pojedinačno, juniori [-63] 

Osim njih još jednu zlatnu medalju, nakon svog odličnog nastupa u konkurenciji kadetkinja [-47], gdje joj je izmakla bronzana medalja, osvojila je Nikolina Paprica, nastupajući za žensku kadetski tim beogradskog karate saveza [BKS].

Dobre nastupe imali su i kadeti Jović Aleksandar [-70] i Vuk Ešpek [55+] koji su poraženi u mečevima za bronzana odličja kao i Dajana Kalajdžić koja je poražena za bronzu u juniorskoj konkurenciji [59+].

"Bio je ovo odličan nastup naših prvotimaca. Imali su oštru i kvalitetnu konkurenciju, dobar broj mečeva, a rezultati koje su postigli kao i način i pristup takmičenju raduju nas pred svim onim što nas očekuje u naredna dva mjeseca. Takođe želimo istaći da je turnir u Bihaću bio odlično organizovan i vrlo kvalitetan u takmičarskom smislu, te da je prijem domaćina bio na zavidnom nivou na čemu se u ime UO kluba zahvaljujemo organizatoru kk. "Jion -Peb", na čelu sa Gospodinom Bajrom Đurdžićem", poručio je Ivković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )