FOTO: InfoBijeljina

Nakon Banja Luke, Pokret Uspješna Srpska danas je organizovao druženje sa građanima i upisivanje u Knjigu zahtjeva u Prijedoru. Prema riječima lidera Pokreta i nosioca liste za Izbornu jedinicu 6, prof. dr Zlatka Maksimovića, Uspješna Srpska ima stručne i obrazovane ljude na svojim listama.

„Mnogi od njih su nestranačke ličnosti, ali su kao stručnjaci u svojim oblastima odlučili da podrže ideju Pokreta Uspješna Srpska. Siguran sam da zajedno možemo napraviti bolji Prijedor, bolju svaku lokalnu zajednicu, a samim tim i bolju Republiku Srpsku“, rekao je Maksimović.

Nosilac liste za Izbornu jedinicu jedan, Zoran Mijić, nestranačka je ličnost na listi Pokreta Uspješna Srpska. 

„Očekujemo uspjeh na ovoj Izbornoj jedinici, ali i u cijeloj RS. Odlučio sam da svoje povjerenje dam Pokretu Uspješna Srpska, jer su stranka sa konkretnim idejama i rješenjima koja daje šansu mladim ljudima i misli na njih“, rekao je Mijić. 

Nakon Prijedora, ovaj svojevrsni „karavan uspjeha“ nastavlja svoj put po Srpskoj. Sljedeća stanica su Kozarska Dubica i Šamac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )