FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, ombudsmani za ljudska prava BiH Jasminka DŽumhur i LJubinko Mitrović i šef Misije OEBS-a u BiH DŽonatan Mur održaće u Bijeljini u utorak, 7. juna, konferenciju za novinare kojom će zvanično otvoriti kancelarijske dane i

Ombudsmani za ljudska prava BiH, uz podršku Gradske uprave Bijeljina i Misije OEBS-a u BiH, organizuju kancelarijske dane u Bijeljini kako bi olakšali pristup građanima ovoj instituciji koja predstavlja mehanizam za zaštitu njihovih prava. 

U vrijeme održavanja kancelarijskih dana, pravnici koji su zaposleni u instituciji Ombudsmana za ljudska prava BiH zaprimaće žalbe fizičkih i pravnih lica za povredu ljudskih prava koju su počinili bilo koje tijelo vlasti na nivou BiH, entiteta i Brčko distrikta, najavljeno je iz OEBS-a. 

Rad institucije Ombudsmana na osnovu žalbe je besplatan i ne zahtijeva pomoć savjetnika ili advokata. 

Žalba instituciji Ombudsmana ili njena intervencija neće proizvesti bilo kakve krivične, disciplinske ili druge sankcije za podnosioca žalbe, kao ni diskriminaciju ili bilo kakvu neugodnost za njega. 

Kancelarijski dani biće organizovani u prostorijama Centra za kulturu u Bijeljini dva puta mjesečno, svakog prvog i trećeg utorka u mjesecu, počevši od 7. juna, sa radnim vremenom od 11.00 do 16.00 časova. 

Konferencija za novinare zakazana je u 11.30 časova u zgradi Gradske uprave. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )