FOTO: null

Kalea, salon namještaja, koja se na bh. tržištu pozicionirala kao lider u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri svečano je otvorila svoja vrata za posjetitelje i kupce u Dvorovima kod Bijeljine.

Svečano, vrpcu su presjekli ispred salona namještaja Kalea Dževa Avdić, te ispred Gradske uprave grada Bijeljina, Mile Pejčić. 

„Na osnovu velikog interesovanja i potrebe da prepoznatljivi namještaj kompanije Kalea krasi vaše domove i objektedanas prisustvujemo i slavimo uspjeh otvaranja devetog po redu salona namještaja Kalea u Bijeljini“, kazala je Avdić, pozdravljajući zvanice. 

Ona je istakla da je za Kaleu ovaj salon i lični uspjeh zbog otvaranja devet novih radnih mjesta.

„Želja, volja, rad i trud okupljeni na jednom mjestu prije 23 godine učinili su da danas prosljavljamo izuzetan uspjeh Fabrike namještaja Kalea. Prepoznatljivim stilom i dizajnom ispunjavamo i najmanje želje naših kupaca, pažljivo birajući profinjenje boje i materijale, kako bi naše kupce nagradili kvalitetom“, dodala je Avdić. 

Prisutnima se obratio i Mile Pejčić poželivši dobrodošlicu Kalei u Bijeljinu, uz želju da kompanija nastavi rasti i razvijati se i u ovoj Opštini.

„Srećni smo što je i Kalea dio našeg grada, jer radimo konstantno na napredovanju i razvoju Opštine u proizvodnom i trgovinskom sektoru. Nadamo se da će vaše mjesto na tržištu biti pozicionirano poštujući zaposlene i kupce. Vašim kupcima želimo da ovdje pronađu što bolji kvalitet i ispune svoja očekivanja“, naveo je Pejčić.

Građani Bijeljine i okoline, kao i VIP zvanice, uživali su u subotu, 06. jula, u Dvorovima u koncertu na otvorenom, besplatnom osvježenju, druženju i uz čak 25 % popusta na bogat asortiman Kaleinih proizvoda koji će biti omogućen tokom cijelog tekućeg mjeseca.

Fabrika namještaja Kalea osnovana je 1996. godine. Danas u svom sjedištu u Ilijašu kod Sarajeva upošljava 300 zaposlenih. Trenutno sa novootvorenim salonom u Bijeljini ima devet maloprodajnih objekata širom BiH (Sarajevo, Mostar, Vitez, Bihać, Banja Luka, Bjeljina, Jelah, Neum) i salon u Dubrovniku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )