FOTO: pixabay

Stručnjaci savjetuju da buduće mame nigdje ne idu bez flašice vode u koju su prethodno iscijedile malo limuna i dodale šećer

Ljetne vrućine mnogima smetaju, a naročito se sa njima teško nose trudnice. Stručnjaci savjetuju da buduće mame nigdje ne idu bez flašice vode u koju su prethodno iscijedile malo limuna i dodale šećer. To će spriječiti eventualne nesvjestice izazvane visokim temperaturama. Ukoliko se vozite javnim prevozom, nemojte se ustručavati da zamolite nekog da vam ustane, jer predugo stajanje može naškoditi i vama i bebi u vašem stomaku.

Tokom vrelih ljetnjih dana ženama u blagoslovenom stanju preporučuju se plivanje i kupanje jer voda opušta tijelo, a u njoj mogu da vježbaju i tehniku disanja. Prijaće i njihovim nogama i stopalima koji su u trudnoći pod velikim pritiskom. Dok iščekujete da se ostvarite u najlepšoj i najvažnijoj životnoj ulozi, vrijeme do porođaja iskoristite i za čitanje knjiga i gledanje filmova. Prijaće vam.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )