FOTO: null

Prilikom kupovine stambenog prostora pored lokacije bitno je voditi računa o kvalitetu gradnje, estetici i energetskoj efikasnosti. Standardni parameti od kojih se kreće prilikom kupovine stanova, a koji se odnose na lokaciju su blizina škole, vrtića za djecu i bolnice.

Budućem kupcu od presudnog značaja teba da bude i nivo kvaliteta završnih radova i standard opreme u odnosu na kupoprodajnu cijenu kvadrata željenog stana.

Firma Panta rei D.O.O iz Bijeljine trenutno je investitor najkvalitetnijeg objekta u Bijeljini.

"Stanovi u ovom stambeno-poslovnom objektu su energetski efikasni jer su izgrađeni od savremenih materijala i način gradnje je u skadu sa poslednjim svjetskim standardima, pa i trendovima, a koji vode računa o potrošnji sa jedne i uštedi sa druge strane. Grijanje i hlađenje objekta je na bazi toplotnih pumpi, koje su povezane na patosno grijanje i Fen kojlere sa regulacijom sobne temperature", navode iz firme Panta rei.

Navode i da se svako ulaganje u kvalitetniju izolaciju i smanjeno rasipanje energije isplati.

"Ovaj objekat izgrađen je od termo-klima blokova sa termoizolaciona fasadom debljine 10cm. Stolarija je njemačkog proizvođača “Aluksin” sa šest komora i aluminijumskom vanjskom oblogom, tri zaptiva dihtunga, troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama", rekli su u firmi Panta rei.

Takođe dodaju i da su u stanove ugrađene bešumne cijevi, ugradbeni vodokotlići kao i kreamika najpoznatijeg španskog proizvođača “Porelanosa”.

Kupci se mogu uvjeriti u kvalitet na licu mjesta, a sve dodatne informacije mogu dobiti u firmi Panta rei kao i na broj telefona +387 65 510 669.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )