FOTO: null

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić čestitao je krsnu slavu - Aranđelovdan svim pripadnicima ovog ministarstva, te pohvalio njihov rad i ocijenio da su dobro opremljeni, u skladu sa evropskim standardima

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić čestitao je krsnu slavu - Aranđelovdan svim pripadnicima ovog ministarstva, te pohvalio njihov rad i ocijenio da su dobro opremljeni, u skladu sa evropskim standardima. 

Na svečanoj akademiji u Centru za kulturu u Bijeljini, Jovičić je za doprinos stvaranju Republike Srpske izrazio zahvalnost prema 782 poginula i nestala pripadnika policije Srpske u odbrambeno-otadžbinskom ratu, te pohvalio rad 7.000 aktuelnih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske.

On je istakao važnost podmlađivanja u MUP-u Srpske, podsjetivši da je zbog toga pokrenuta inicijativa za starosnu penziju policajaca pod povoljnijim uslovima u odnosu na sadašnji zakon.

Jovičić je napomenuo da je Policija Srpske sa svojim sadašnjim kapacitetom ravnopravna i na međunarodnoj sceni i da je za svoj rad dobila brojna priznanja u svijetu.

"Ponosan sam što sam na čelu ovakve policije", rekao je Jovičić i ponovio da je MUP Srpske izrastao u jednu veoma profesionalnu instituciju, te da se uvijek nalazi uz svoje građane.

Jovičić je zahvalio svima koji su pomogli da se organizuje svečana akademija u Bijeljini.

Posebnu zahvalnost za prisustvo akademiji, Jovičić je uputio predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku, ministrima, a veliku zahvalnost i horu "Srbadija", Orkestru harmonika iz Ugljevika, te Slobodanu Trkulji na koncertu koji je održao.

"Mislim da su pripadnici MUP-a Srpske zaslužili divnu pažnju koju su danas i dobili u Bijeljini", rekao je ministar Jovičić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )