FOTO: null

U nedelju, u Centru za kulturu, održan je izbor za Miss Semberije za Miss RS 2015. Titulu najljepše ponijela je sedamnaestogodišnja Jovana Stevanović.

U konkurenciji od 13 djevojaka, žiri je odlučio da lenta najljepše semberke pripadne sedamnaestogodišnjoj Jovani Stevanović iz Bijeljine. Jovana je učenica srednje Ekonomske škole u Bijeljini.

"Osjećam se jako uzbuđeno. Nisam se nadala pobjedi i jako sam srećna. Prijavila sam se prije svega zbog druženja, ali eto posrećilo mi se i hvala svima. Drugim djevojkama bih poručila da se obavezno prijave na izbor, i da se ne plaše, kao što sam ja bila jako uplašena kada sam izašla na binu i vidjela sve te ljude oko mene. Ipak dobro je prošlo i srećna sam. Volim modu i bavim se manekenstvom od ranije. Išla sam i u školu za manekene, i mogu reći da ću dati sve od sebe da se dobro plasiram na izboru za Miss RS" - rekla je uzbuđena Jovana.

Pored titule najljepše izabrane su još četiri djevojke koje će se takmičiti na finalnom izboru za Miss Republike Srpske.

Za Miss ABC model izabrana je Gordana Rafailović, titulu mis publike ponela je Anđela Erkić, a lentom druge pratilje okitila se Zorica Pavlović, dok je prva pratilja Sandra Pupčević.

U revijalnom dijelu programa nastupili su Nataša Šavija i Vladimir Grujić, te plesni klub "101" iz Bijeljine.

Djevojke očekuju klasifikacije za izbor za Miss Republike Srpske koji će se održati krajem juna.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )