FOTO: printscreen

Košarkaši Denvera savladali su ekipu Los Anđeles lejkersa na dramatičan način, dok je na tribinama viđen haos.

Glavni u režiji skandala na tribinama bio je stariji brat Nikole Jokića, Strahinja.
 
Na snimku koji kruži internetom, jasno se vidi da Strahinja Jokić ulazi u žustru raspravu sa nekim na tribinama, zatim kreće prema tom čovjeku, a onda ga i udara pesnicom direktno u lice.
 
Policija Denvera saopštila je u srijedu popodne da je u kontaktu sa osobom za koju se čini da je na utakmici između Denvera i Los Anđeles Lejkersa dobila udarac od Strahinje Jokića!
 
Snimak incidenta pojavio se nedavno na društvenim mrežama, a policija ističe da je upoznata sa njim i da niko nije podnio nikakvu prijavu tokom ili nakon završetka utakmice.

@cgallegos67 #nuggets #nba #lakers #jokic ♬ original sound - Christian

Čovjek koji je podijelio snimak, izvjesni Kristijan Galjegos, poučio je tamošnjim medijima da je utakmica bila završena kada se sve to dogodilo. Sjedio je nekoliko redova iza porodice Jokić i izvadio je telefon da snimi incident.
 
- Jedan od braće Jokić se prilično naljutio i izgledalo je kao da se popeo preko nekoliko sjedišta da bi se posvađao sa navijačem, a zatim ga udario pesnicom. Bio je to prilično šokantan trenutak - rekao je Galjegos i dodao:


- Nekoliko navijača je ušlo da ih razdvoje, a obje strane su se udaljile bez angažovanja obezbjeđenja ili policije. Prihvatio je to kao šampion, ustao je i razmjenjivao neke riječi, a onda su se razišli.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )