FOTO: null

Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El – Roi, Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona, organizuju besplatne kurseve engleskog jezika za sve građane opštine Lopare.

Nakon završenog prvog ciklusa pohađanja besplatnih kurseva engleskog jezika na području Lopara i Priboja, Centar za lični i profesionalni razvoj uz podršku opštine Lopare, a u saradnji sa El- Roi  organizacijom sa sjedištem u Londonu organizuje novi ciklus kurseva. 

Do sada je besplatnim kursevima engleskog jezika obuhvaćeno ukupno 60 polaznika sa područja Lopara i Priboja, te su ovim polaznicima krajem protekle godine uručeni i međunarodno priznati sertifikati.

El-Roi besplatni kursevi se istovremeno implementiraju u 35 zemalja svijeta, a u Bosni I Hercegovini je do sada ovim programom obuhvaćeno oko 1500 polaznika u 17 gradova.

Kursevi engleskog jezika namijenjeni su svim građanima, a posebno su pristupačni socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati sopstvenu edukaciju. Za socijalno ugrožene građane obezbijeđeno je besplatno pohađanje kurseva, udžbenici i međunarodni sertifikati, dok građani koji nisu socijalno ugroženi imaju jedinu obavezu samostalnog finansiranja kupovine udžbenika u iznosu od 26 KM.

Kursevi se sastoje od  9 nivoa, a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi testiranjem prilikom same prijave na kurs. Prijave na kurs se prosleđuju na web stranicu www.centarlpr.com.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )