FOTO: null

Jednodnevni izleti su idealna prilika za bjeg od svakodnevnice. Odmorite mozak, zabavite se, vidite nešto novo i napunite baterije za nove radne pobjede na jednom od jednodnevnih putovanja koje smo za vas pripremili.

10.11. Kutjevo – vinska prestonica kontinentalne Hrvatske. Razlog više za ovo putovanje jeste mogućnost degustiranja najfinijih kapljica vina u jednom od najstarijih vinskih podruma u Jugoistočnoj Evropi.

Image may contain: sky and outdoor

16.11. Opatija i Rijeka – Predivna priroda, parkovi, stare austrougarske vile, šetališta i plaže već dugo godina privlače turiste iz Evrope i svijeta.

Image may contain: cloud, sky and outdoor

01/08/15/22.12. Advent u Zagrebu - Zagreb je posljednjih godina u vrijeme adventa postao grad u kojem je zima življa i toplija, a zabava vas čeka na mnogim trgovima i ulicama. 

Image may contain: one or more people, sky, night and outdoor

07.12. Ljubljana - Ljubljana spada u grupu najmanjih evropskih prestonica. Ovaj grad je moćan spoj kultura i običaja, jer je od svakog većeg grada Evrope usvojio neku karakteristiku i zato je kulturni, ekonomski i naučni centar Slovenije. Putovanje u Ljubljanu otkriće vam njenu svestranost. Osetićete se kao da ste u svjetskoj metropoli koja istovremeno nudi miran i ležeran tempo života, a to je jedna od njenih najvećih čari.

Image may contain: night and outdoor

Grac - Drugi najveći grad u Austriji,  leži na rijeci Muri i odavno je popularan među turistima što zbog kulturno-istorijskog naslijeđa, što zbog shopping centra Seiersberg koji takođe posjećujemo na ovom putovanju.

Image may contain: outdoor

Za rezervacije i dodatne informacije pozovite 055-201-126, 066-713-726 (viber) ili posjetite Turističku agenciju na adresi Meše Selimović 1 (autobuska stanica Bijeljina).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )