FOTO: novosti.rs/EPA

Prošlosezonski košarkaš Dinama Sasarija Dajšon Pjer novi je igrač istanbulskog velikana, koji je prema saznanjima medija u Turskoj dogovorio sve uslove saradnje sa Edgarasom Ulanovasom.

Srpski strateg Igor Kokoškov počeo je s formiranjem tima za debitantsku sezonu na klupi Fenerbahčea. Pošto su specijalizovani košarkaški portali "Sportando" i "Eurohoops" objavili da će Nando De Kolo, Jan Veseili i Leo Vesterman i ostati u istanbulskom velikanu, na red su došla i pojačanja.

Prvi novajlija istanbulskog velikana otkako je tim preuzeo selektor Srbije stiže iz Dinama Sasarija. Dajšon Pjer je potpisao jednogodišnji ugovor, s opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

Kanadski košarkaš je u Dinamu proveo prethodne tri godine, a prošle sezone je u italijanskom šampionatu prosječno bilježio 13,8 poena, sedam skokova i 2,8 asistencija.

Tu nije kraj novostima iz Istanbula, pošto turski mediji javljaju da su čelnici Fenera završili još jedno pojačanje i da se očekuje zvanična promocija. Naime, Novi košarkaš nekadašnjeg prvaka Evrope trebalo bi da postane dosadašnji član Žalgirisa Edgaras Ulanovas, koji je navodno dogovorio skoro sve uslove dvogodišnje saradnje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )