FOTO: null

Nakon donošenja odluke Skupštine Grada o utvrđivanju Nacrta Statuta grada Bijeljina i određivanju javne rasprave, Gradonačelnik je obrazovao Radnu grupu za praćenje javne rasprave.

Nacrt Statuta Grada je dostupan javnosti putem štampanog dodatka u "Semberskim novinama" od 14. februara 2017. godine, kao i putem zvanične internet-stranice Grada www.gradbijeljina.org. Upućen je poziv javnosti, svim zainteresovanim građanima i pravnim subjektima da se uključe u javnu raspravu i daju svoje komentare, prijedloge, primjedbe i mišljenja, kako bi se došlo do prijedloga Statuta koji bi u najvećoj mjeri odražavao stvarne interese i potrebe građana.

- Svi zainteresovani za učešće u javnoj raspravi mogu svoje prijedloge i mišljenja dostaviti na adresu Gradske uprave ili na mejl adresu koja je objavljena na zvaničnom sajtu Grada ([email protected]). Pored ovoga, Radna grupa će organizovati posebne sastanke na koje će biti pozvani predstavnici raznih organizacija sa područja Grada, kako bi mogli neposredno da iznesu svoja mišljenje i prijedloge. Raspored ovih javnih sastanaka će takođe biti objavljen na sajtu Grada - ističe Dragan Vujić, koordinator Radne grupe.

Javna rasprava o nacrtu Statuta Grada završava se 10. marta 2017. godine, do kada svi zainteresovani imaju mogućnost da daju svoje primjedbe i prijedloge. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )