FOTO: null

U utorak 14. juna u Centru za kulturu u Bijeljini održaće se okrugli sto pod nazivom „Korištenjem energije Sunca do pozitivnih klimatskih promjena“ koje organizuju Centar za ekologiju i energiju u kooperaciji sa Fondacijim Heinrich Böll i u saradnji sa Ek

Okrugli sto će se održati u sali za sastanke od 11:00 do 13:00 časova.

Učesnicima će biti prezentovana i podijeljena brošura „Solarni sistemi za toplu vodu" koja sadrži informacije o planiranju, konstruisanju, instaliranju i održavanju solarnih sistema za zagrijavanje vode, kao i preporuke o korištenju solarne energije za zagrijavanje vode i prostora, sa preporučenim najoptimalnijim tehnologijama.

Uporedo sa održavanjem Okruglog stola na platou Centra za kulturu će biti izložena dva solarna modela.

Stručno osoblje će posjetiocima objasniti funkcioniranje solarnih sistema, njihove prednosti i način njihovog instaliranja.

Posjetiocima javne promocije će biti dijeljen letak, a sa stručnim osobljem Centra za ekologiju i energiju iz Tuzle, zainteresovani sugrađani moći će razgovarati o funkcionisanju solarnih sistema, njihovim prednostima i načinu njihovog instaliranja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )