FOTO: null

Na predizbornom skupu Pokreta “Uspješna Srpska” održanom u Donjoj Bukovici kandidati su poručili da će novim projektima obezbijediti bolji život svih stanovnicima Semberije.

Na listi prioriteta svakako je razvoj poljoprivrede, poboljšanje položaja poljoprivrednika, smanjenje uvoza uvoz stoke i zaštita domaće proizvodnje. Ulaganje u agrar mora biti veće, ističe pokret "Uspješna Srpska". 

"Trudićemo se da našim sugrađanima omogućimo razvoj realnog privrednog sektrora i veće ulaganje u privrednu i poljoprivrednu proizvodnju. Trudićemo se da stvorimo i realizujemo što više inovativnih privrednih projekata", poručeno je sa skupa u Donjoj Bukovici.

"Poljoprivrednici u Semberiji su sada zanemareni. To treba mijenjati. Poljoprivreda treba da bude brend ovog kraja", poručili su predstavnici Pokreta "Uspješna Srpska" i ističu da će se zalagati da poljoprivrednik za svoj rad bude adekvatno nagrađen, da mladi ljudi ostanu na selu da bi svojim znanjem i vještinama proširili proizvodnju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )