FOTO: srpskainfo.com

Vozač u ministarstvu privrede i preduzetništva Republike Srpske Bojan Sladojević (39) pozvan je u policiju na informativni razgovor jer je ugrozio i vrijeđao učesnike u saobraćaju, a zatim se lažno predstavljao kao vozač ministra unutršanjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, potvrđeno je za Srpskainfo.

Osim toga tvrdio je i da je ministar Dragan Lukač sa njim u vozilu i da ga moraju propustiti da prođe.

Zbog toga mu je uručen prekršajni nalog zbog prekršaja lažno predstavljanje i vrijeđenje.

Kako nezvanično saznaje Srpskainfo, Sladojević već godinama radi u Vladi RS kao vozač, a u ovo ministarstvo je prebačen iz drugog ministarstva.

– On je osumnjičen da je juče upravljajući automobilom, ugrozio druga tri vozilla koja su se u tom trenutku kretala na putu. Nakon toga je izašao iz svog vozila i vrijeđao druge učesnike u saobraćaju – rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić, navodeći inicijale.

Ona je pojasnila de se on zatim predstavljao kao vozač ministra unutrašnjih poslova, te govorio i da se sam ministar nalazi u njegovom vozilu, zbog čega su ga kao trebali propustiti.

– Policijska uprava Banjaluka se zahvaljuje građanima koji su prijavili ovaj slučaj – poručila je Mučibabićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )