FOTO: InfoBijeljina.com

Savjet mladih Partije Demokratskog Progresa u Bijeljini izabrao je novo rukovodstvo. PDP u Bijeljini osvježen je novom energijom i dobrim ljudima koji su spremni da svojim radom i trudom unaprijede Semberiju, poručeno je nakon izbora rukovodstva.

U bijeljinski Savjet mladih PDP-a izabrano je 65 mladih ljudi, dok je 17 njih ušlo u Predsjedništvo Gradskog odbora.

“U narednih sedam dana predsjedništvo će iz svojih redova izabrati predsjednika, tri potpredsjednika i sekretara Savjeta mladih. Većinu ovih mladih ljudi poznajem, riječ je o dobrim, vrijednim ljudima i uvjeren sam da će svojim radom donijeti novi zamajac, novu energiju i “razmrdati” političku scenu u Semberiji svježim idejama”, rekao je za NoviGlas Radenko Miljenović, član Predsjedništva Savjeta mladih PDP Bijeljina. 

Kako je istaknuto nakon sastanka, cilj PDP-a je iznjedriti nove ljude koji će unaprijediti sredinu u kojoj žive, po čemu je ova stranka već prepoznatljiva.

“Branislav Borenović najmlađi je predsjednik jedne stranke u Srpskoj, Draško Stanivuković najmlađi poslanik izabran u Narodnu skupštinu Republike Srpske. PDP cijeni mladost i daje šansu mladima da se njihov glas čuje. Ta praksa biće nastavljena i ubuduće”, rekao je Miljenović

Prisutne je pozdravio i predsjednik GO PDP-a Bijeljina Slaviša Marković koji je izrazio zadovoljstvo trenutnim stanjem u redovima omladine ove stranke.

“Nadam se da će neko iz redova ovih omladinaca biti odbornik. Uvijek mi je drago kada vidim mlade ljude željne napretka i proširivanja vidika. I sam sam prije skoro 20 godina, davne 2001. ponikao iz ove strukture Savjeta mladih PDP-a i korak po korak napredovao”, prisjetio se za NoviGlas svojih političkih početaka Marković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )