FOTO: srpskainfo.com

Nemile scene stižu sa BiH stadiona, a u pitanju je četvrti rang BiH fudbala, tačnije Prva liga Tuzlanskog kantona, a vidjeli smo i neke nesvakidašnje momente koje prelaze i granicu razumnog ponašanja.

Skoro pa dramatične scene su bile u mjestu Međiđa na sjeveru BiH gdje su svoj duel 21. kola Prve lige TK danas trebali odigrati OFK Međiđa i FK Trebava.
 
Utakmica je prekinuta nakon napada na glavnog sudiju Zamira Kurbašića iz Gradačca od strane domaće publike koja je bila na stadionu “Mujo Biberkić” .

Nezadovoljni suđenjem arbitra iz Gradačca domaći navijači su krenuli u obračun sa glavnim sudijom, a brzo je reagovala policija da smiri izuzetno ljute domaće navijače kluba iz Međiđe.

Prekid nije jedina nemila scena danas iz ovog malog mjesta iz BiH.
 
Prema snimcima koji se pojavljuju na društvenim mrežama, sudija Kurbašić je u prostorijama na stadionu ostao čak pet sati nakon utakmice.
 
Jednostavno nije mogao kući jer su domaći navijači cijelo vrijeme bili oko stadiona i čekali su sudiju iz Gradačca.
 
Oko 22 sata pojavio se snimak u kojem se primijeti da sudija Kurbašić uz ogromnu policijsku pratnju pokušava napustiti Međiđu, piše Sport sport ba.

I pet sati nakon termina utakmica, navijači su još uvijek bili ispred stadiona nisu htjeli odustati od obračuna sa glavnim sudijom današnje utakmice.
 
Na momente i haotične scene iz Međiđe koje sigurno ne šalju lijepu sportsku sliku iz BiH.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )