FOTO: null

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je danas da su predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak aktivnostima koje su preduzeli povodom događaja u vezi sa zahtjevom za reviziju presude Međunarodn

"To je za svaku pohvalu i na najbolji način pokazuje kako se brani Republika Srpska i interes srpskog naroda, uz puno poštovanje Dejtonskog sporazuma kao garanta postojanja Srpske", rekao je Borenović na sjednici Opštinskog odbora PDP-a Srbac. 

Borenović je ocijenio da je sve što su tim povodom preduzeli Ivanić i Crnadak, koji su funkcioneri PDP-a, imalo pozitivan odjek među građanima. 

On je rekao Srni da je na sjednici Opštinskog odbora PDP-a razgovarano o stanju u Srpcu, koje karakteriše niz problema kao što je nemogućnost otvaranja privrednih kapaciteta, veliki odliv građana u potrazi za poslom, te problemi koje izaziva zaduženje opštine. 

Borenović je naveo da je PDP na proteklim lokalnim izborima ostvario zapažen rezultat u opštini Srbac, ali da će zbog konstalacije političkih odnosa i snaga u lokalnom parlamentu u narednom periodu djelovati kao opozicija. 

"Ostavljamo srbački Dom zdravlja, ustanovu koju je vodio naš kadar, sa pozitivnim poslovanjem i time pokazujemo kako se može korektno i profesionalnom voditi zdravstvena ustanova", rekao je Borenović. 

On je dodao da je današnji sastanak redovna stranačka aktivnost i da će rukovodstvo PDP-a u narednih mjesec dana obići sve opštinske odbore u Republici Srpskoj, gdje će sa svojim članovima razgovarati o aktuelnoj siutaciji u Srpskoj, BiH, ali i problemima u lokalnim zajednicama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )