FOTO: Sport1.ba

Nakon smrti Dijega Armanda Maradone u Argentini je osim obavljene obdukcije, u toku i istraga koja će pokazati da li je ljekarski tim uradio sve što je mogao kobnog dana.

Maradona je imao operaciju glave i u svojoj kući je bio pod nadzorom ljekara. Njegov advokat i prijatelj Matijas Morla je najavio da će sprovesti istragu do kraja posebno nakon što su se pojavile priče da Maradonu niko nije obišao tog dana čak 12 sati.

Sestra zadužena za praćenje zdravstvenog stanja je izjavila prvi put da je obišla Maradonu u 6.30 časova i da je sve bilo u redu.

Međutim, argentinski list i portal Klarin objavio je da je sestra priznala da je lagala istražiteljima. Navodno, ona je čula zvuke iz Maradonine sobe u 7.30, ali nije otišla da vidi o čemu se radi, a to nije navela u izvještaju. Tek nekoliko sati kasnije je shvatila da je Maradona preminuo. Istraga je pokazala i da navodi o kašnjenju hitne pomoći nisu bili tačni i da su oni do kuće slavnog asa došli za 11 minuta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )